Ge bort en fotobok i julklapp

Att få en fotobok i julklapp är ofta mycket uppskattat och det är något av det mest personliga man kan ge bort. Har du under årets gång lyckats fånga så många bilder att du kan skapa en bok eller kanske har möjlighet att sammanställa bilder från en gemensam resa eller liknande sitter du i en guldsits – en julklapp ingen kan toppa!

Med hjälp av de många företag som säljer fotoböcker kan du välja och vraka och hitta det som passar dina krav bäst. Se gärna vår jämförelse av fotoböcker här, för att underlätta ditt val.

Leveransen av fotoböcker går ofta ganska snabbt, men räkna med en vecka i alla fall. Det som är tidskrävande när du skapar en fotobok är att leta upp alla dina bilder och bestämma dig hur du vill att de ska organiseras i boken och om du vill ha med eventuella texter till bilderna. Vårt tips är att du kopierar över alla bilder du vill ha med till en egen mapp på datorn innan du börjar skapa din fotobok, det underlättar en hel del att ha gjort en sållning innan man börjar skapa.

Kommentarer inaktiverade.