Optimalprint

  • Från: 139 kronor
  • Antal sidor: 20-86
  • Leveranstid: 6-13 arbetsdagar
  • Storlekar: 21x29 21x21 15x20
  • Rabattkod - 50kr rabatt vid köp över 249kr : 50SEK5

Optimalprint har ett stort urval av kvalitéer av fotoböcker. Här kan du välja mellan mjukt och hårt omslag samt ett flertal olika storlekar.

Priset utgår från en fotobok med 20 sidor och utöver detta är det en kostnad per sida. Den extra kostnaden per sida beror på storleken på fotoboken, från 4 kronor per extra sida. Max antal sidor är 86 stycken.

Pappret i fotoböckerna är 200gram/m^2 vilket ger en mycket god kvalité och hållbarhet.

Hos Optimalprint behöver du inte ladda hem någon speciell programvara, här skapar du fotoboken direkt i din webbläsare. Du börjar med att ladda upp dina bilder, därefter väljer du sidlayout och placerar bilderna som du vill ha dom. Lägger till eventuella bakgrundsbilder och bakgrundsfäger och lägger till texter till bilderna. Det finns även ett stort antal ikoner/småbilder som du kan förgylla din fotobok med.
Då det finns ett stort urval av färdiga layouter går det snabbt och smidigt att få till en snygg fotobok.

Du kan ladda upp bilder från din hårddisk, ditt flickr-konto, Picasa-konto eller välja bilder som du tidigare har laddat upp hos Optimalprint.

Fördelar hos Optimalprint

Vi gillar att vi slipper ladda hem en programvara för att göra vår fotobok, vi gillar även att minst antal sidor bara är 20 stycken och att man själv får välja exakt hur många sidor man vill ha i sin bok. Att det finns färdiga bakgrundsbilder, förslag på bakgrundsfärger samt roliga och snygga ikoner/småbilder att lägga till ger även ett extra plus! Du kan ladda upp bilder från din dator, ditt Optimalprint-konto (om du redan har ett sådant), flickr eller picasa.
Du får tydligt reda på om du försöker lägga till bilder av för låg kvalité, detta garanterar att du får bilder av en hög kvalité i din färdiga produkt.

Köp fotobok hos Optimalprint

Här kan du köpa fotobok hos Optimalprint


 

Kommentarer inaktiverade.